Blog artikelen

Hoe kun je het beste bedwantsen bestrijden?

28 juni 2024
Bedwantsen komen al voor sinds de tijd van de Egyptenaren. Omdat we tegenwoordig de hele wereld over reizen, zijn ook bedwantsen een wereldwijd verspreid fenomeen. De beestjes kunnen namelijk meereizen in je kleding en bagage. Ook al zijn bedwantsen, of bedbugs, ongevaarlijk, je krijgt er wel jeukende bultjes van. In deze blog bekijken we hoe je bedwantsen kunt bestrijden.

Hoe kun je het beste een betonvloer schoonmaken?

04 juni 2024
Betonvloeren zie je steeds vaker terugkomen in het interieur. Van woonkamers en keukens, tot complete badkamers van beton. Beton lijkt makkelijk schoon te houden, maar het gaat net iets anders dan bij een tegelvloer. Als je niet goed weet hoe je beton reinigt, kun je nare vlekken in je vloer krijgen. In deze blog vertellen we je precies hoe je de betonvloer wél moet schoonmaken.

Hoe kun je de voegen van de badkamervloer schoonmaken?

09 mei 2024
Onze badkamers krijgen flink wat water te verduren. Gemiddeld verbruiken we zelfs 50 liter water per douchebeurt en alle waterdamp die hierbij vrijkomt, wordt opgezogen door de voegen. Vooral de voegen van de badkamervloer kunnen door een ophoping van vocht en vuil, flink vies worden. Wil je weten hoe je de voegen van je badkamervloer makkelijk kunt schoonmaken? Maak dan gebruik van de handige tips in deze blog.

Hoe kun je op een makkelijke manier je gasfornuis schoonmaken?

12 april 2024
Je gasfornuis gebruik je bijna elke dag dus geen wonder dat een fornuis flink vuil kan worden. Lekker kokkerellen is leuk, maar de vaat die achterblijft en het schoonmaken van het gasfornuis, zijn klusjes die we het liefst aan een ander overlaten. Wil je weten hoe je gemakkelijk je gasfornuis kunt schoonmaken? Je leest het in deze blog.

Hoe kun je een autozetel reinigen?

15 maart 2024
Waar de ene persoon zijn auto wekelijks door de wasstraat haalt en rommel dagelijks verwijdert, is de auto voor anderen een verzamelplaats van losse verpakkingen en etensresten. Welk type autobezitter je ook bent, er kan bij iedereen weleens vuiligheid op de autozetel terechtkomen. Heb je vieze autostoelen? In deze blog bekijken we hoe je de autozetel het beste kunt reinigen.

Hoe kun je de kalkrand uit je wc pot verwijderen?

16 februari 2024
Net als op de kraan, de douchekop en de muren of glazen wand van de douche, kan er in de toiletpot ook kalkaanslag ontstaan. In warm water krijgt kalk sneller de kans zich af te zetten, dan in koud water, maar toch zie je bij veel toiletten een zogenaamde kalkrand. Ondanks dat je goed schoonmaakt, ziet dit er toch wat viezig uit. In dit artikel bekijken we op welke manieren je deze kalkrand uit je wc pot kunt verwijderen.