Informatie over Schoonmaakbedrijven in Belgie

Schoonmaak bij particulieren

Wanneer je als particulier hulp in de huishouding nodig hebt, kun je gebruikmaken van een schoonmaakbedrijf. Het schoonmaakbedrijf brengt je in contact met een poetsvrouw gespecialiseerd in professionele schoonmaak bij particulieren

Gevelreiniging

Bij een gevelreiniging wordt de gevel van een gebouw professioneel gereinigd. Dit kan zowel particuliere woningen betreffen als bedrijfspanden. De gevel wordt deskundig ontdaan van vuil, aanslag en graffiti.

Kantoren schoonmaken

Ondernemingen die hun werkzaamheden uitoefenen in een kantoorpand, maken gebruik van speciale schoonmaakbedrijven die zich toespitsen op de zakelijke markt. Het schoonmaken van kantoren is een aparte richting binnen de schoonmaakbranche.

Reinigen van zonnepanelen

Door je zonnepanelen te laten schoonmaken door een bedrijf, haal je het beste rendement uit je zonnepanelen, worden mankementen eerder opgespoord en verleng je de levensduur. Lees hier meer.

Industriële reiniging

Een industriële reiniging is een professionele reiniging van sevesobedrijven. Machines en installaties bij productiebedrijven worden industrieel gereinigd. Lees hier meer.

Glazenwasser

Een glazenwasser is een vakman die beroepsmatig ramen wast. Een andere benaming voor dit beroep is ramenwasser of ruitenwasser. Lees hier meer.